Vores events

22 September 2021

Efterårsjævndøgn i Yxengaard

Vi inviterer til hygge og fællesskab i Yxengaard. Tag dine venner og familie under armen og kom ud i det fri, så tænder vi bål! Medbring godt humør, håndsprit, noget at drikke og tøj der passer til vejret!

Der tages selvfølgelig forbehold for covid-19. Vi holder skarpt øje med deltagerantal og regeringens retningslinjer og restriktioner.

 

16 – 18 Oktober 2021

Efterårs Vikingemarked

Vi holder vikingemarked med publikum. Her vil der være mulighed for at opleve byen, når den er fuld af harniskklædte vikinger og boder med nordiske genstande. I kamparenaen kan børn og unge afprøve deres kræfter mod egnens egne vikingekrigere. Der vil være mulighed for bespisning i form af en vikingetallerken og selvfølgelig mulighed for at få en kop kaffe.

 

 

26 til 28 November 2021

Julemarked i Yxengaard

 

 

21 Decemeber 2021

Vintersolverv i Yxengaard

Når mørket er tæt må vi stå sammen, så vi inviterer til hygge og fællesskab i Yxengaard. Tag dine venner og familie under armen og kom ud i det fri, så tænder vi bål! Medbring varme drikke i en rejsekop og varmt tøj!

Der tages selvfølgelig forbehold for covid-19. Vi holder skarpt øje med deltagerantal og regeringens retningslinjer og restriktioner.

 

 

25 til 29 Maj 2022

The Last Song - Rollespilsscenarie

Internationalt rollespilsscenarie sat op i sammenarbejde med Avalon Larp Studio.

The Last Song is a historical fiction set near the end of the Viking Age. In this live action role-play (larp) experience the participants will play the characters of Norse people gathering during a time of cultural crisis. The world of the Norse peoples is coming to an end. A pivotal decision must be made; will you cast away the Æsir, or will you go against the king who kept you safe – Join us and become part of Norse society in this time of peril.